Danish Swedish Norweigan English Deutsch Franska
Online lige nu: 145
   
 
::  Seneste bestilt: 2 pers - Dalla Nonna Maria i Parma, Italien  ::   
Forside
Søg | OSS | Kontakt

Søg Vandrerhjem og Hotel


Vælg kontinent


Vælg land


Vælg By/Område


Bedste pris på indkvartering
Stort udvalg
Ingen extra udgifter
Hurtigt og simpelt
Over 21.000 Vandrehjem
5000 Destinationer
Sikker kodet indbetaling

 ::  Simpel Og Hurtig Reservering   ::
Selve bookingen kan opdeles i Tre simple step. Du betaler kun 10% i depositum, resten ved ankomst.

1. Find dit vandrehjem/hotel.
2. Vælg antal personer og periode for opholdet.
3. Betal depositum og Du er færdig!Hvad skal jeg betale for at ha sikret min booking?

Du skal betale 10 % i depositum for at sikre din booking. Resten betales ved ankomst. Hvis du fortryder eller ikke ankommer på ankomst datoen, mister du Din depositum. Der er også et lille beløb på 2$ kaldet "serviceafgift". Dette beløb er altid 2$ uanset størrelsen af Din booking.Hvorfor skal jeg booke i forvejen hos Jer?

Der er mange fordele ved at booke hos Os i forvejen, ikke alene før din rejse, men også under din rejse:
1. Du får garanti for dit ophold. Mange vandrehjem bliver hurtigt booket op, alt efter hvor populære de er, og på hvilket tidspunkt Du ønsker at besøge stedet
2. Det er altid billigere (ofte 20-50%) at booke online gennem vores hjemmeside. Vi kan holde lave priser, som Du får fordel af.
3. Og det er altid sjovere at gøre de ting man har lyst til på sin ferie, og ikke rende rundt for at lede efter ledige og betalbare opholds steder.
4. Da det kun tager et øjeblik at booke et vandrehjem på vores hjemmeside, er det også et godt alternativ til at booke kommende ophold mens du rejser fx fra internet cafe. Når du søger igennem vores database Ser du kun ledige opholds steder. Dette er en god måde til at holde opholds priserne på lavt niveau på din rejseHvad er depositum, og hvorfor skal jeg betale det?

Depositum er for at sikre din bestilling og dit ophold. Det er lige så vigtigt for vandrerhjemmet, som det er for dig. De vil reservere en seng til dig i den bestilte periode.Kan jeg få transport fra lufthavnen til vandrerhjemmet?

Mange vandrerhjem yder denne service. Nogen gange er det beskrevet i vandrerhjems beskrivelsen. Du vil efter bestilling af vandrerhjem/hotel, modtage en mail med kontakt informationer til vandrerhjemmet, både mailadresse og telefon nummer. Du kan kontakte dem, og spørge om denne service.Hvordan kan jeg komme i kontakt med vandrerhjemmet eller hotellet?

Efter du har bestilt vandrerhjem/hotel, vil Du modtage en mail med kontakt informationer til vandrerhjemmet, både mailadresse og telefon nummer. Du er velkommen til at kontakte dem om hvad som helst du har spørgsmål til.Jeg får nogle gange en "rød meddelelse" når jeg søger gennem vandrerhjemmene!

Vores bestillings maskine arbejder i "nutid". Det vil sige at den søger direkte på ledige pladser i databasen, samtidig med andre der søger efter plads. Hvis en anden laver den samme bestilling, på samme vandrerhjem som Dig, vil en af Jer modtage en "Prøv igen senere" meddelelse.Er det sikkert at betale direkte online?

Ja, alle følsomme data bliver sendt via krypteret forbindelse med det såkaldte ’Verisign’ system. Dette er den bedste måde til at betale online.Hvilke kreditkort kan jeg bruge?

For øjeblikket kan du betale med Visa og Masterkort.For hvor lang tid, og for hvor mange personer kan jeg reservere?

Hver eneste reservation kan være på 10 personer op til 14 nætter. Hvis I ønsker at blive længere, eller hvis Jeres selskab er på mere end 10 personer, bliver I nød til at lave mere end en reservation.Kan jeg betale med andet end kreditkort?

Nej, bestillings maskinen kræver et validt kreditkort for at du kan reservere.Kan jeg reservere via mail eller telefon?

Nej, Du kan kun reservere online. Dette er for at holde omkostningerne nede. Bemærk venligst at Vi altid besvarer mail med spørgsmål fra dig inden 5 timer.Kan I venligst sende mere materiale og billeder fra vandrerhjemmene?

Alt tilgængelig information for de forskellige indkvarteringer er vist direkte på vores hjemmeside. Efter at du har reserveret vandrerhjem/hotel, vil Du modtage en mail med kontaktinformationer til vandrerhjemmet, både mailadresse og telefonnummer. Du er velkommen til kontakte dem for yderligere detaljer.Jeg kan ikke finde jeres telefon nummer på Jeres "kontakt" side?

Bestillingsmaskinen er fuldt elektronisk. Dette er Vores måde at holde omkostninger nede på. Bemærk venligst at Vi altid besvarer mail med spørgsmål fra dig inden 5 timer.


 
 
Alle betalinger er sikrede via krypterede forbindelse    Danish  Swedish  Norweigan  English  Deutsch  Franska  
   Sitemap | Links © 1999-2019 Bookvandrerhjem.dk